Commands🎟️ Ticket
/ticket remove
Αφαίρεση ενός χρήστη ή ρόλου από ένα υπάρχον κανάλι ticket.
Εντολή Ticket Remove

Η εντολή /ticket remove ανακαλεί την πρόσβαση σε ένα κανάλι ticket για έναν συγκεκριμένο χρήστη ή ρόλο.
Χρήση
/ticket removeΠαράμετροι
| Parameter | Type | Required | Description |
|---|---|---|---|
user | User | Optional | Ο χρήστης που θα αφαιρεθεί από το ticket |
role | Role | Optional | Ο ρόλος που θα αφαιρεθεί — όλα τα μέλη αυτού του ρόλου θα χάσουν την πρόσβαση |
reason | Text | Optional | Εξήγηση για την αφαίρεσή τους |
Πρέπει να καθοριστεί τουλάχιστον ένα από τα user ή role.
Πότε να το χρησιμοποιήσετε
Χρησιμοποιήστε το /ticket remove όταν:
- Ένας χρήστης έχει ολοκληρώσει τη συνεισφορά του και δεν χρειάζεται πλέον πρόσβαση
- Προσθέσατε κάποιον κατά λάθος
- Σε έναν ρόλο δόθηκε πρόσβαση για έναν συγκεκριμένο λόγο που δεν ισχύει πλέον
- Θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση για λόγους απορρήτου ή ασφάλειας
Παραδείγματα
Αφαίρεση χρήστη — ένας βοηθός ολοκλήρωσε το μέρος του και δεν θα πρέπει πλέον να έχει πρόσβαση στο ticket:

Αφαίρεση ρόλου — σε έναν ρόλο δόθηκε προσωρινή πρόσβαση και τώρα θα πρέπει να ανακληθεί:

Σημειώσεις
- Αποφύγετε να προσθέτετε και να αφαιρείτε επανειλημμένα τους ίδιους χρήστες, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε όλους όσοι συμμετέχουν στο ticket.
How is this guide?
